Д-р Димитров инициира изработването на обща стратегия за развитие на

...
   Д-р Димитров инициира изработването на обща стратегия за развитие на
Коментари Харесай

Д-р Димитров с обща стратегия за туризма в областите от Северен централен район

   Д-р Димитров инициира изработването на обща тактика за развиване на туризма в петте области на Северен централен регион – Велико Търново, Габрово, Разград, Русе и Силистра.

Той организира поредност от срещи с сътрудниците си регионални шефове Людмила Илиева, Ралица Манолова, Анатоли Станев и Катя Тодорова. В диалозите те показаха цялостната си поддръжка за осъществяване на самодейността.

Следващата седмица регионалните шефове на областите от региона ще се съберат на работна среща, на която ще бъдат разисквани и конкретизирани концепциите по какъв начин би трябвало да наподобява тактиката. Ще бъдат набелязани и съответните стъпки за реализирането й. Вариант е срещата да бъде извършена и онлайн.

Вижданията на доктор Деян Димитров са да се стъпи на обстоен разбор за вида туристи, които посещават района. Особено внимание ще бъде обърнато на посетителите от чужбина, изключително от Румъния и Турция. Сред първичните хрумвания са слагането на билбордове на български и на румънски език по пътя за Варна и Черноморието, показване на рекламни материали за туристическите обекти в петте области във всички музеи в Северен централен регион, комбинирани билети за посещаване примерно на Царевец, „ Абритус “, „ Етъра “ и атрактивни мачове на „ Лудогорец “, цялостна цифрова рекламна тактика в обществените мрежи и канал в You Tube и други Ще се търси и партньорство с общините в петте области.

Областният шеф на Разград предложи още да бъде открита подобаваща юридическа форма за единодушие, която ще разреши на областите да са по-силни в лобирането пред изпълнителната власт за решение на локални проблеми и по-успешни при присъединяване в интернационалните планове.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР